Met de wagen

Vanuit Antwerpen-Noord
Antwerpen Centrum via de Noorderlaan. Onderaan de brug rechtdoor naar de Londenstraat. De eerste zijstraat rechts is de Napelsstraat.

Vanuit Brussel/Mechelen
Via de E19 en de Craeybeckxtunnel naar de Antwerpse Ring richting Breda. Afrit Merksem/haven 1-199 (Haven nemen), rechts Groenendaallaan, derde lichten links Noorderlaan. Beneden aan de tweede brug rechtdoor naar de Londenstraat. De eerste zijstraat rechts is de Napelsstraat.

Vanuit Gent
E17, afrit Rotterdam (linkse uitrit) en Antwerpen Centrum via de Waaslandtunnel. Bij het verlaten van de tunnel links voorsorteren (rechter zijbaan nemen). Einde Italiƫlei links afslaan naar de Londenstraat. De eerste zijstraat rechts is de Napelsstraat.

Vanuit Hasselt
E313 richting Breda, afrit Merksem/Haven 1-199v (Haven nemen). Rechts de Groenendaallaan, derde lichten links Noorderlaan. Beneden de tweede brug rechtdoor naar de Londenstraat. De eerste zijstraat rechts is de Napelsstraat.

Voor wagens is er overdag en 's avonds ruime voorlopig gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid van de school. In de toekomst wordt het betalend parkeren.