TNA Antwerpen: een studierichting gericht op je beroep

BSO Antwerpen

TNA is een onderwijsinstelling die steunt op 3 zuilen. Enerzijds zijn er de verschillende voltijdse, praktijkgerichte opleidingen. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan onderwijs voor volwassenen. En ten slotte kan je via het centrum CL&W gespecialiseerde studierichtingen kiezen.

Via beroepssecundair onderwijs (of kortweg BSO) bij TNA in Antwerpen proberen we leerlingen keuzemogelijkheden te geven in studierichtingen die voornamelijk gericht zijn op praktijkervaring. Theoretische vakken zijn hierbij eerder een aanvulling en ondersteuning van de praktijk. Via een beroepsrichting maken de leerlingen kennis met een vak, een stiel of een ambacht. Ze krijgen voldoende bagage mee om zich voor te bereiden op hun latere beroepskeuze.

In ons centrum voor volwassenenonderwijs heb je de keuze uit een veertigtal diplomagerichte opleidingen. Neem gerust de tijd om een studierichting te kiezen die het best bij je persoonlijkheid past. Het is immers die keuze die je verdere loopbaan en carriére bepaalt.

Wil je je school combineren met werken? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor meer info.