Een opleiding in de sociale sector: voor mensen met een hart

Heb je een hart voor mensen, ook al hebben zij een fysieke of mentale beperking, gezondheidsproblemen of een andere problematiek? Wil jij hen ondersteunen en begeleiden om hun levenskwaliteit te verbeteren? Hou je van kinderen en werk je graag met baby’s? Of wil je graag je steentje bijdragen in de ouderenzorg? Dan is een sociale opleiding beslist iets voor jou. Het CVO TNA biedt je een waaier van opleidingen in de sociale sector.

De sociale sector omvat heel wat beroepen. Denk maar aan een animator in de ouderenzorg, een begeleider in de kinderopvang, een zorgkundige, een seniorenconsulentenvormer, een opvoeder of een maatschappelijk assistent.

Naast deze basisopleidingen organiseert ons CVO ook korte bijscholingen voor professionele begeleiders en hulpverleners in de welzijnssector.  Zo kunnen de mensen die actief zijn in de sociale sector zich bijscholen en specialiseren in een bepaald vakgebied, waardoor zij hun cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.

Vind je niet meteen de sociale opleiding die je zoekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Voor volwassenenonderwijs of BSO verwijzen we je graag verder. Ook voor deeltijds leren en werken kan je bij ons terecht.
 

Opleiding sociale sector